0172 - 79 90 25

Letselschade advocaat nodig in Alphen aan den Rijn?

Claimen van smartengeld in Alphen aan den Rijn

Wanneer u door toedoen van een ander lichamelijk of psychisch letsel heeft opgelopen kunnen wij u als letselschade expert helpen. Ons kantoor is uw gerenommeerde en ervaren advocatenbureau in Alphen aan den Rijn en omstreken. We zijn gespecialiseerd in het verkrijgen van smartengeld. Smartengeld is de vergoeding van psychisch leed, blijvende littekens of verdriet na een verlies. Het is verstandig om bij dit soort gevallen een deskundig en ervaren letselschadespecialist in de arm te nemen. Woont u in Alphen aan den Rijn of omgeving en hebt u hulp nodig bij het verhalen van uw smartengeld? Neem dan contact op met uw professionele letselschadespecialist. Wij staan klaar om u te helpen.

Materiële en immateriële schade

Letselschade kunt u onderverdelen in materiële en immateriële schade. Bij materiële schade gaat het bijvoorbeeld om inkomstenverlies of extra kosten voor medische zorg of huishoudelijke hulp. Hiervoor kan een schadevergoeding worden aangevraagd. Bij immateriële schade gaat het om pijn of verdriet als gevolg van uw ongeval. U kunt ook een vergoeding voor psychische schade krijgen. De vergoeding die u krijgt voor de immateriële schade wordt smartengeld genoemd. Uw letselschadespecialist weet precies waarvoor u smartengeld kunt ontvangen en welke juridische stappen hiervoor genomen moeten worden. Wij nemen graag de zorgen voor u uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het herstel van de geleden schade.

 

Uw letselschade advocaten

Wij hebben twee advocaten die u kunnen helpen met uw letselschade. Uw letselschadespecialist Mw. mr. R.T. Bocxe en letselschadespecialist mr. B.A.M. Schümmer staan voor u klaar in Leiden om u juridisch te helpen. Wij dragen het Keurmerk Letselschade, wat u de garantie geeft dat u bij een gerenommeerd kantoor zit, en zijn onder andere lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en specialisatievereniging Advocaat voor Slachtoffers van Personenschade (ASP).

We hebben beide jarenlange ervaring als letselschadespecialist in Leiden en in de omgeving van Leiden en weten dus wat er speelt en hoe het werkt. Zoekt u ook een letselschade advocaat in Leiden of in de omgeving van Leiden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis.

 

Waarom Rijnland Advocaten?

  • Wij behartigen uitsluitend de belangen van slachtoffers
  • Korte lijnen, heldere adviezen, weten waar u staat
  • Wij kunnen goed onderhandelen en schuwen een procedure niet

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Dit claimen wij voor u

• Onverzekerde ziektekosten
• Hulp- en verplegingskosten
• Reiskosten
• Inkomensverlies
• Verminderde pensioenopbouw
• Smartengeld

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop, Hillegom, Leimuiden, Lisse, Nieuwkoop, Noorden, Rijnaterwoude, Sassenheim, Ter Aar, Woubrugge, Zevenhoven en Zwammerdam.

Hoofdvestiging

Menu Title