085 - 106 12 11

Letselschade advocaat nodig in Alphen aan den Rijn?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval in Alphen aan den Rijn

Ook in een minder gevaarlijke werkomgeving kunnen ongelukken gebeuren. Op kantoor kunt u van de trap afvallen of u kunt een beroepsziekte ontwikkelen door slechte arbeidsomstandigheden. Bent u arbeidsongeschikt geworden door een bedrijfsongeval? U komt in een lastige situatie terecht. Op verschillende vlakken wordt uw leven hierdoor beïnvloed. Het dagelijkse ritme is verstoord, uw inkomsten wijzigen en de relatie met uw werkgever staat wellicht op het spel. U heeft misschien de angst uw baan te verliezen.

Zorgplicht werkgever

In Nederland moet de werkgever zorgen voor voldoende veiligheidsmaatregelen. Dit wordt de zorgplicht genoemd. Als er sprake is van een gevaarlijke werkomgeving, dan moet de werkgever zich bewust zijn van alle mogelijke gevaren en hier maatregelen voor treffen. Als er na een bedrijfsongeval blijkt dat het ongeluk voorkomen had kunnen worden door veiligheidsmaatregelen, dan zal de werkgever aansprakelijk worden gesteld.

Werkgever aansprakelijk stellen

Is er sprake van een bedrijfsongeval, dan moet uw werkgever bewijzen dat hij of zij aan de zorgplicht heeft voldaan. U bent als werknemer goed beschermd in Nederland. Toch kan het zo zijn dat de werkgever voldoende maatregelen heeft genomen in uw situatie en niet meer had kunnen doen.

De Letselschade Raetsman ondersteunt u graag bij het aansprakelijk stellen van uw werkgever. Het is belangrijk om het arbeidsongeval goed in kaart te brengen, zodat gekeken kan worden wat de kans van slagen is. Wij helpen u hier graag bij.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Wij behartigen uitsluitend de belangen van slachtoffers
  • Korte lijnen, heldere adviezen, weten waar u staat
  • Wij kunnen goed onderhandelen en schuwen een procedure niet

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Dit claimen wij voor u

• Onverzekerde ziektekosten
• Hulp- en verplegingskosten
• Reiskosten
• Inkomensverlies
• Verminderde pensioenopbouw
• Smartengeld

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop, Hillegom, Leimuiden, Lisse, Nieuwkoop, Noorden, Rijnaterwoude, Sassenheim, Ter Aar, Woubrugge, Zevenhoven en Zwammerdam.

Hoofdvestiging