085 - 106 12 11

Letselschade advocaat nodig in Alphen aan den Rijn?

Uw professional in Alphen aan den Rijn

Wij zijn uw letselschadespecialist in Alpen aan den Rijn. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij op een professionele wijze uw letselschade verhalen. Als slachtoffer van letselschade heeft u al genoeg problemen aan uw hoofd. U zit er dan niet op te wachten om in deze vervelende situatie ook nog juridische stappen te moeten nemen. Bovendien is het verstandig om deze stappen over te laten aan een professional met veel kennis en ervaring. Woont u in Alphen aan den Rijn of omgeving en herkent u de bovenstaande problemen? Dan staan wij klaar om u te helpen en uw letselschade te verhalen.

De voordelen van een letselschadespecialist

Als u slachtoffer bent geworden van letselschade heeft u het moeilijk genoeg en heeft u geen behoefte om de schade te verhalen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en treden uitsluitend op voor slachtoffers. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. Daarnaast zijn we aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de Vereniging van Letselschade Advocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade, en de Nederlandse Orde van Advocaten. Bovendien houden we onze kennis altijd up-to-date.

Wilt u graag een advocaat die u bijstaat in uw letselschadezaak? Neem dan contact op met de letselschadespecialist uit Alphen aan den Rijn.

 
 

Waarom De Letselschade Raetsman?

  • Wij behartigen uitsluitend de belangen van slachtoffers
  • Korte lijnen, heldere adviezen, weten waar u staat
  • Wij kunnen goed onderhandelen en schuwen een procedure niet

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Dit claimen wij voor u

• Onverzekerde ziektekosten
• Hulp- en verplegingskosten
• Reiskosten
• Inkomensverlies
• Verminderde pensioenopbouw
• Smartengeld

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop, Hillegom, Leimuiden, Lisse, Nieuwkoop, Noorden, Rijnaterwoude, Sassenheim, Ter Aar, Woubrugge, Zevenhoven en Zwammerdam.

Hoofdvestiging