0172 - 79 90 25

Letselschade advocaat nodig in Alphen aan den Rijn?

Uw professional in Alphen aan den Rijn

Wij zijn uw letselschadespecialist in Alpen aan den Rijn. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij op een professionele wijze uw letselschade verhalen. Als slachtoffer van letselschade heeft u al genoeg problemen aan uw hoofd. U zit er dan niet op te wachten om in deze vervelende situatie ook nog juridische stappen te moeten nemen. Bovendien is het verstandig om deze stappen over te laten aan een professional met veel kennis en ervaring. Woont u in Alphen aan den Rijn of omgeving en herkent u de bovenstaande problemen? Dan staan wij klaar om u te helpen en uw letselschade te verhalen.

De voordelen van een letselschadespecialist

Als u slachtoffer bent geworden van letselschade heeft u het moeilijk genoeg en heeft u geen behoefte om de schade te verhalen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en treden uitsluitend op voor slachtoffers. Wij blijven onvoorwaardelijk betrokken bij slachtoffers. Als advocaten hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheid en personenschade. Daarnaast zijn we aangesloten bij specialisatieverenigingen zoals de Vereniging van Letselschade Advocaten die uitsluitend voor slachtoffers opkomen, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade, en de Nederlandse Orde van Advocaten. Bovendien houden we onze kennis altijd up-to-date.

Wilt u graag een advocaat die u bijstaat in uw letselschadezaak? Neem dan contact op met de letselschadespecialist uit Alphen aan den Rijn.

 

Uw letselschade advocaten

Wij hebben twee advocaten die u kunnen helpen met uw letselschade. Uw letselschadespecialist Mw. mr. R.T. Bocxe en letselschadespecialist mr. B.A.M. Schümmer staan voor u klaar in Leiden om u juridisch te helpen. Wij dragen het Keurmerk Letselschade, wat u de garantie geeft dat u bij een gerenommeerd kantoor zit, en zijn onder andere lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en specialisatievereniging Advocaat voor Slachtoffers van Personenschade (ASP).

We hebben beide jarenlange ervaring als letselschadespecialist in Leiden en in de omgeving van Leiden en weten dus wat er speelt en hoe het werkt. Zoekt u ook een letselschade advocaat in Leiden of in de omgeving van Leiden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis.

 

Waarom Rijnland Advocaten?

  • Wij behartigen uitsluitend de belangen van slachtoffers
  • Korte lijnen, heldere adviezen, weten waar u staat
  • Wij kunnen goed onderhandelen en schuwen een procedure niet

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Dit claimen wij voor u

• Onverzekerde ziektekosten
• Hulp- en verplegingskosten
• Reiskosten
• Inkomensverlies
• Verminderde pensioenopbouw
• Smartengeld

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop, Hillegom, Leimuiden, Lisse, Nieuwkoop, Noorden, Rijnaterwoude, Sassenheim, Ter Aar, Woubrugge, Zevenhoven en Zwammerdam.

Hoofdvestiging

Menu Title