0172 - 79 90 25

Letselschade advocaat nodig in Alphen aan den Rijn?

 

Renée Bocxe en Benno Schümmer

Renée Bocxe en Benno Schümmer zijn de advocaten van Rijnland Letselschade Advocaten.

Renée Bocxe rondde in 1992 haar rechtenstudie af en begon al snel als letselschade advocaat. Ze is lid van de specialisatievereniging Letselschade Advocaten (LSA) en de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP).

Benno Schümmer studeerde in 1990 af in Amsterdam. Na een tijdje als financial planner en account-director te hebben gewerkt is Benno overgestapt naar de advocatuur. Hij is lid van de specialisatievereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en beoefent met veel passie zijn vak.

 

Uw letselschade advocaten

Wij hebben twee advocaten die u kunnen helpen met uw letselschade. Uw letselschadespecialist Mw. mr. R.T. Bocxe en letselschadespecialist mr. B.A.M. Schümmer staan voor u klaar in Leiden om u juridisch te helpen. Wij dragen het Keurmerk Letselschade, wat u de garantie geeft dat u bij een gerenommeerd kantoor zit, en zijn onder andere lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en specialisatievereniging Advocaat voor Slachtoffers van Personenschade (ASP).

We hebben beide jarenlange ervaring als letselschadespecialist in Leiden en in de omgeving van Leiden en weten dus wat er speelt en hoe het werkt. Zoekt u ook een letselschade advocaat in Leiden of in de omgeving van Leiden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis.

 

Waarom Rijnland Advocaten?

  • Wij behartigen uitsluitend de belangen van slachtoffers
  • Korte lijnen, heldere adviezen, weten waar u staat
  • Wij kunnen goed onderhandelen en schuwen een procedure niet

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Dit claimen wij voor u

• Onverzekerde ziektekosten
• Hulp- en verplegingskosten
• Reiskosten
• Inkomensverlies
• Verminderde pensioenopbouw
• Smartengeld

Werkgebied

Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Boskoop, Hillegom, Leimuiden, Lisse, Nieuwkoop, Noorden, Rijnaterwoude, Sassenheim, Ter Aar, Woubrugge, Zevenhoven en Zwammerdam.

Hoofdvestiging

Menu Title